Carwin44  guestbook (1) Sign guestbook

Carwin44
3 years ago
Nyukcruk galur nu kapungkur,
mapay laratan anu baheula,
nitih wanci nu kamari,
ninggang mangsa nu
sampurna. Sanajan urang beda
tapi sarua, sanajan teu ngahiji tapi sa ati, milari ridho gusti nu
Sajati.
Contact Us | Blog | Translation | Terms of Use | Privacy Policy

沪ICP备06061508号
Copyright © 2006 OwnSkin.com    
-
Loading content
There is a problem with loading the content.