OwnSkin logo

 

Anonymous Identity
Kurniaone20@Spy
  
32+   Hellcity
 Last Login:9 years ago
 Life is adventure
Sensitive area
Kurniaone20 Friends - Search
My Photos
You need to sign in first before view photo of your friend!
Kurniaone20 Wall - Post Wall

 bismanoor  (9 years ago) 

  {Image}

Tr...

 sweetheart13  (9 years ago) 

 


 sweetheart13  (9 years ago) 

 



 AQUWHH  (9 years ago) 

 Kmana aja kok beberapa hr ini gak n0ngol?

 333968  (9 years ago) 

 



Kurniaone20
Aku lg senag,,,trimah ksih tuhan kau telah temukan aku dgnnya,dia mgajariku sesuatu yg brhrga,,than lindungilah dia sahabatku:hee: - (9 years ago)
Comment (0)

 aksoni2010  (9 years ago) 

 “ Journey of life starts with a bag filled with luck & an empty bag of experiece.. The goal is to fill d abg of experience before d bag of luck g...

 aksoni2010  (9 years ago) 

 Tree is full of leaves,Sky is full of stars,Sea is full of water,And my heart....Is full of your LOVE....Oh_dear

Kurniaone20
Tidddaaakk,,,...............................................................JADI AH... - (9 years ago)
Comment (0)

 amaan8  (9 years ago) 

 hello how are u? Why u sad?

Kurniaone20
Aku bosan aku disngka isrel pdhal aku ini,,,,indonesia banget lho... - (9 years ago)
Comment (0)

Kurniaone20
Aku kangen semua org di kampungku,,mlam ini aku ingin mereka ada dsni,,oh indonesia berdamailah klian,,aku sllu merindukanmu..salam dri negri terkutuk ISRAEL,semoga tuhan cepat mghncurkan negara ini,agar aku bisa plg ke indonesia,,slmat mlam All... - (9 years ago)
Comment (1)

Kurniaone20
U need kontol i give u... - (9 years ago)
Comment (1)

Kurniaone20
U need kontol i give u... - (9 years ago)
Comment (0)

Kurniaone20
Oh penis where are you..i need you now... - (9 years ago)
Comment (0)


View all
Visitors Footprint

  • < 8
    years

  • < 8
    years

  • < 8
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  • < 9
    years

  •  

    Home | English
    Old OwnSkin Mobile
    Login
    Feedback/Help
    ©2009 http://m.ownskin.com